MENU

Logo - baví

 decoding
Týden 12. 5. - 16. 5.
Týden 19. 5. - 23. 5.

Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.

Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru, tak také nově v Acid Coffee.

A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.

 

💚🌱💚

Pondělí 5.5.

Polévka: Žampionový krém s miso pastou a koprem (6, 9)

Cizrnové ragú s fenyklem, bramborový salát s okurkami, olivami Kalamata, řapíkatý celer s hořčičným dresinkem (6, 10)

Úterý 6. 5.

Polévka: Brokolicový krém (1, 6, 9)

Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1)

Středa 7. 5.

Polévka: Pórková (6, 9)

„Svíčková“ se špikovaným seitanem, brusinkovým kompotem a houskovým knedlíkem (1, 9, 10)

Čtvrtek 8.5.

STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 9.5.

Polévka: Dršťková (1, 9)

Teriyaki portobello, sushi rýže s mořskou řasou a edamame, pak choi salát s daikonem a wasabi sojanézou (6, 11)

🌸

Pondělí 12.5.

Polévka: Cuketová s bazalkou (1, 6, 9)

Tarka Daal s koriandrovou rýží a mrkvovým kešu salátem (lehce pikantní) (8, 10)

Úterý 13.5.

Polévka: Bramboračka (1, 9)

Sójové výpečky s bylinkovým knedlíkem a dušeným zelí (6)

Středa 14.5.

Polévka: Thajská (6, 9)

Pečená růžičková kapusta s pekanovými ořechy a cizrnou v rajčatové omáčce. Papriková salsa s olivami a jáhlový salát (8)

Čtvrtek 15.5.

Polévka: Arabská cizrnová (6, 9, 11)

Řecká miska: Gigantes fazole, řecký salát s pitou, tzatziki (1, 6, 9)

Pátek 16.5.

Polévka: Guláškovka (6, 9)

Seitan v kořeněné omáčce, napařovaný rýžový chlebíček s cuketou, směs blanšírované zeleniny (1, 11)

🌷

Pondělí 19.5.

Polévka: Brokolicovo-hráškový krém (6, 9)

Thajské zelené curry, rýže s kokosem a mangem, strouhaná červená řepa s praženým sezamem (lehce pálivé) (5, 6, 11)

Úterý 20.5.

Polévka: Dýňová (9)

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 10)

Středa 21.5.

Polévka: Česnečka (6, 9)

Pannang curry, Limetková rýže a tofu v těstíčku (5, 6, 9, 11)

Čtvrtek 22.5.

Polévka: Řecká fazoláda (9)

Hlívové řízečky se šťouchaným bramborem, rajčatovým salátkem a sojanézou (6, 10)

Pátek 23.5.

Polévka: Celerová s koprem (6, 9)

Cizrnový tažín s mandlemi, restovaná červená rýže s brokolicí a hráškem s tahini dresinkem (6, 8, 9, 11)

🌞🌞

 

Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud si přejete zdravý a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví

Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.

Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru, tak také nově v Acid Coffee.

A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.

 

💚🌱💚

Pondělí 5.5.

Polévka: Žampionový krém s miso pastou a koprem (6, 9)

Cizrnové ragú s fenyklem, bramborový salát s okurkami, olivami Kalamata, řapíkatý celer s hořčičným dresinkem (6, 10)

Úterý 6. 5.

Polévka: Brokolicový krém (1, 6, 9)

Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1)

Středa 7. 5.

Polévka: Pórková (6, 9)

„Svíčková“ se špikovaným seitanem, brusinkovým kompotem a houskovým knedlíkem (1, 9, 10)

Čtvrtek 8.5.

STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 9.5.

Polévka: Dršťková (1, 9)

Teriyaki portobello, sushi rýže s mořskou řasou a edamame, pak choi salát s daikonem a wasabi sojanézou (6, 11)

🌸

Pondělí 12.5.

Polévka: Cuketová s bazalkou (1, 6, 9)

Tarka Daal s koriandrovou rýží a mrkvovým kešu salátem (lehce pikantní) (8, 10)

Úterý 13.5.

Polévka: Bramboračka (1, 9)

Sójové výpečky s bylinkovým knedlíkem a dušeným zelí (6)

Středa 14.5.

Polévka: Thajská (6, 9)

Pečená růžičková kapusta s pekanovými ořechy a cizrnou v rajčatové omáčce. Papriková salsa s olivami a jáhlový salát (8)

Čtvrtek 15.5.

Polévka: Arabská cizrnová (6, 9, 11)

Řecká miska: Gigantes fazole, řecký salát s pitou, tzatziki (1, 6, 9)

Pátek 16.5.

Polévka: Guláškovka (6, 9)

Seitan v kořeněné omáčce, napařovaný rýžový chlebíček s cuketou, směs blanšírované zeleniny (1, 11)

🌷

Pondělí 19.5.

Polévka: Brokolicovo-hráškový krém (6, 9)

Thajské zelené curry, rýže s kokosem a mangem, strouhaná červená řepa s praženým sezamem (lehce pálivé) (5, 6, 11)

Úterý 20.5.

Polévka: Dýňová (9)

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 10)

Středa 21.5.

Polévka: Česnečka (6, 9)

Pannang curry, Limetková rýže a tofu v těstíčku (5, 6, 9, 11)

Čtvrtek 22.5.

Polévka: Řecká fazoláda (9)

Hlívové řízečky se šťouchaným bramborem, rajčatovým salátkem a sojanézou (6, 10)

Pátek 23.5.

Polévka: Celerová s koprem (6, 9)

Cizrnový tažín s mandlemi, restovaná červená rýže s brokolicí a hráškem s tahini dresinkem (6, 8, 9, 11)

🌞🌞

 

Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud si přejete zdravý a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví

ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO

ZERO WASTE - PLANT BASED kuchyň

UDRŽITELNÝ CATERING

OBJEDNÁVEJTE na