MENU

Logo - baví

 decoding
Týden 17. 11. - 21. 11.
Týden 24. 11. - 28. 11.

Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru_.

Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru_, tak také v Acid Coffee.

A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.

💚🌱💚

🌞

Pondělí 17.11.

Užijte si společně s námi volný den 🙂

Úterý 18.11.

Polévka: Thajská rajčatová polévka (9)

Tarka Daal s koriandrovou rýží a mrkvovým kešu salátem (lehce pikantní), (8, 10)

Středa 19.11.

Polévka: Batátový krém s kurkumou (9, 11)

Pečené brambory s červenou řepou, salát z quinoy a mandlí, bílé fazole v dijonské omáčce s tymiánem (6, 8, 9, 10)

Čtvrtek 20.11.

Polévka: Dršťková polévka (1, 9)

Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1)

Pátek 21.11.

Polévka: Kulajda (6, 9)

Fazolovo-řepové placičky, bramborový salát, restované fazolové lusky, zelené lístky (1, 6, 10, 11)

💚🌱💚

Pondělí 24.11.

Polévka: Květáková (9)

Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8, 9)

Úterý 25.11.

Polévka: Z červené čočky (9)

Špaldoto, pečená paprika a křupavý salátek s ředkvičkami a okurkou (1, 6, 9)

Středa 26.11.

Polévka: Mungo se zeleným curry a koriandrem (bez alergenu)

Teriyaki portobello, sushi rýže s mořskou řasou a edamame, pak choi salát s daikonem a wasabi sojanézou (6, 11)

Čtvrtek 27.11.

Polévka: Indická čočková (9)

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 10)

Pátek 28.11.

Polévka: Mrkvový krém se zázvorem (9)

Pečené tofu v adobo omáčce, houbový bulgur, zelný salátek s koriandrem (1, 6)

🌞

Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud si přejete zdravý, rostlinný a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví🌸

Přijďte si vychutnat naše rostlinné polední menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru_.

Lahodné polévky můžete ochutnat jak v Cafe Prostoru_, tak také v Acid Coffee.

A pro Vaše děti vaříme každý den v mateřské školce Cherry Tree.

💚🌱💚

🌞

Pondělí 17.11.

Užijte si společně s námi volný den 🙂

Úterý 18.11.

Polévka: Thajská rajčatová polévka (9)

Tarka Daal s koriandrovou rýží a mrkvovým kešu salátem (lehce pikantní), (8, 10)

Středa 19.11.

Polévka: Batátový krém s kurkumou (9, 11)

Pečené brambory s červenou řepou, salát z quinoy a mandlí, bílé fazole v dijonské omáčce s tymiánem (6, 8, 9, 10)

Čtvrtek 20.11.

Polévka: Dršťková polévka (1, 9)

Květák a zelené fazolky v omáčce Berbere, celozrnný kuskus s cizrnou a sušenými rajčaty, salát z kedlubny a zelí (1)

Pátek 21.11.

Polévka: Kulajda (6, 9)

Fazolovo-řepové placičky, bramborový salát, restované fazolové lusky, zelené lístky (1, 6, 10, 11)

💚🌱💚

Pondělí 24.11.

Polévka: Květáková (9)

Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8, 9)

Úterý 25.11.

Polévka: Z červené čočky (9)

Špaldoto, pečená paprika a křupavý salátek s ředkvičkami a okurkou (1, 6, 9)

Středa 26.11.

Polévka: Mungo se zeleným curry a koriandrem (bez alergenu)

Teriyaki portobello, sushi rýže s mořskou řasou a edamame, pak choi salát s daikonem a wasabi sojanézou (6, 11)

Čtvrtek 27.11.

Polévka: Indická čočková (9)

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 10)

Pátek 28.11.

Polévka: Mrkvový krém se zázvorem (9)

Pečené tofu v adobo omáčce, houbový bulgur, zelný salátek s koriandrem (1, 6)

🌞

Pokud byste naše obědy rádi uvítali také ve Vaší oblíbené čajovně, kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud si přejete zdravý, rostlinný a udržitelný catering na Vaši akci, s láskou jej pro Vás připravíme. Napište nám na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví🌸

ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO

ZERO WASTE - PLANT BASED kuchyň

UDRŽITELNÝ CATERING

OBJEDNÁVEJTE na