🌞🌞
Pondělí 20.1.
Pečené brambory s červenou řepou, salát z quinoy a mandlí, bílé fazole v dijonské omáčce s tymiánem (6, 8, 9, 10)
Úterý 21.1.
Katsu kari omáčka s tofu filetem smaženým v panku, sezamová rýže a ředkvičkový salátek (1, 6, 9, 10, 11)
Středa 22.1.
Míchané fazolky černé oko se sezamovým dresinkem, blanšírovaná kapusta s karamelem, opečená polenta se semínky, čerstvá rajčata s bylinkami (9, 11)
Čtvrtek 23.1.
Kukuřičné krokety, omáčka s černými fazolemi, salát z dýně a grenaille brambor, pickles (10)
Pátek 24.1.
Sekaná z quinoy a červených fazolí, šťouchané brambory s květákem a semínky, omáčka z cizrny, míchané červené zelí (6, 8, 11)
💚🌱💚
Pondělí 27.1.
Ragú z dýně, kokosového mléka a máslových fazolí, bramborové rösti s jablky, rozmarýnem a špaldovými kroupami, salát pickles s ředkví a koriandrem (1)
Úterý 28.1.
Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 8, 10)
Středa 29.1.
Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (8, 9)
Čtvrtek 30.1.
Tempehové kuličky v sofritu, zapečené celozrnné těstoviny ve smetanové omáčce s růžičkovou kapustou, blanšírovaná brokolice a edamame (1, 6, 8, 10)
Pátek 31.1.
Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8)
🌸
Dobrý den,
přijďte si vychutnat naše menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.
Pokud byste naše obídky rádi uvítali ve Vaší oblíbené kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.
Pokud chystáte setkání v práci, s kamarády či rodinou a tušíte, že budete mít hlad, rádi vám s tím pomůžeme, napište na
Děkujeme za přízeň 🙂
Tým Jídlo Baví
🌞🌞
Pondělí 20.1.
Pečené brambory s červenou řepou, salát z quinoy a mandlí, bílé fazole v dijonské omáčce s tymiánem (6, 8, 9, 10)
Úterý 21.1.
Katsu kari omáčka s tofu filetem smaženým v panku, sezamová rýže a ředkvičkový salátek (1, 6, 9, 10, 11)
Středa 22.1.
Míchané fazolky černé oko se sezamovým dresinkem, blanšírovaná kapusta s karamelem, opečená polenta se semínky, čerstvá rajčata s bylinkami (9, 11)
Čtvrtek 23.1.
Kukuřičné krokety, omáčka s černými fazolemi, salát z dýně a grenaille brambor, pickles (10)
Pátek 24.1.
Sekaná z quinoy a červených fazolí, šťouchané brambory s květákem a semínky, omáčka z cizrny, míchané červené zelí (6, 8, 11)
💚🌱💚
Pondělí 27.1.
Ragú z dýně, kokosového mléka a máslových fazolí, bramborové rösti s jablky, rozmarýnem a špaldovými kroupami, salát pickles s ředkví a koriandrem (1)
Úterý 28.1.
Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 8, 10)
Středa 29.1.
Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (8, 9)
Čtvrtek 30.1.
Tempehové kuličky v sofritu, zapečené celozrnné těstoviny ve smetanové omáčce s růžičkovou kapustou, blanšírovaná brokolice a edamame (1, 6, 8, 10)
Pátek 31.1.
Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8)
🌸
Dobrý den,
přijďte si vychutnat naše menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.
Pokud byste naše obídky rádi uvítali ve Vaší oblíbené kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.
Pokud chystáte setkání v práci, s kamarády či rodinou a tušíte, že budete mít hlad, rádi vám s tím pomůžeme, napište na
Děkujeme za přízeň 🙂
Tým Jídlo Baví
ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO od pondělí do pátku.
ZERO WASTE kuchyň i servírování jídla do vratné REkrabičky.
UDRŽITELNÝ CATERING
OBJEDNÁVEJTE na