MENU

Logo - baví

 decoding
Týden 20. 1. - 24. 1.
Týden 27. 1. - 31. 1.

🌞🌞

Pondělí 20.1.

Pečené brambory s červenou řepou, salát z quinoy a mandlí, bílé fazole v dijonské omáčce s tymiánem (6, 8, 9, 10)

Úterý 21.1.

Katsu kari omáčka s tofu filetem smaženým v panku, sezamová rýže a ředkvičkový salátek (1, 6, 9, 10, 11)

Středa 22.1.

Míchané fazolky černé oko se sezamovým dresinkem, blanšírovaná kapusta s karamelem, opečená polenta se semínky, čerstvá rajčata s bylinkami (9, 11)

Čtvrtek 23.1.

Kukuřičné krokety, omáčka s černými fazolemi, salát z dýně a grenaille brambor, pickles (10)

Pátek 24.1.

Sekaná z quinoy a červených fazolí, šťouchané brambory s květákem a semínky, omáčka z cizrny, míchané červené zelí (6, 8, 11)

💚🌱💚

Pondělí 27.1.

Ragú z dýně, kokosového mléka a máslových fazolí, bramborové rösti s jablky, rozmarýnem a špaldovými kroupami, salát pickles s ředkví a koriandrem (1)

Úterý 28.1.

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 8, 10)

Středa 29.1.

Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (8, 9)

Čtvrtek 30.1.

Tempehové kuličky v sofritu, zapečené celozrnné těstoviny ve smetanové omáčce s růžičkovou kapustou, blanšírovaná brokolice a edamame (1, 6, 8, 10)

Pátek 31.1.

Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8)

🌸

Dobrý den,

přijďte si vychutnat naše menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.

Pokud byste naše obídky rádi uvítali ve Vaší oblíbené kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud chystáte setkání v práci, s kamarády či rodinou a tušíte, že budete mít hlad, rádi vám s tím pomůžeme, napište na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví

🌞🌞

Pondělí 20.1.

Pečené brambory s červenou řepou, salát z quinoy a mandlí, bílé fazole v dijonské omáčce s tymiánem (6, 8, 9, 10)

Úterý 21.1.

Katsu kari omáčka s tofu filetem smaženým v panku, sezamová rýže a ředkvičkový salátek (1, 6, 9, 10, 11)

Středa 22.1.

Míchané fazolky černé oko se sezamovým dresinkem, blanšírovaná kapusta s karamelem, opečená polenta se semínky, čerstvá rajčata s bylinkami (9, 11)

Čtvrtek 23.1.

Kukuřičné krokety, omáčka s černými fazolemi, salát z dýně a grenaille brambor, pickles (10)

Pátek 24.1.

Sekaná z quinoy a červených fazolí, šťouchané brambory s květákem a semínky, omáčka z cizrny, míchané červené zelí (6, 8, 11)

💚🌱💚

Pondělí 27.1.

Ragú z dýně, kokosového mléka a máslových fazolí, bramborové rösti s jablky, rozmarýnem a špaldovými kroupami, salát pickles s ředkví a koriandrem (1)

Úterý 28.1.

Bombay butter tofu, brambory se špenátem a okurkovo-chili raitou (6, 8, 10)

Středa 29.1.

Knedlíčky z quinoy, omáčka z bílých fazolí, celeru a mandlí, zapečené brambory s rozmarýnem (8, 9)

Čtvrtek 30.1.

Tempehové kuličky v sofritu, zapečené celozrnné těstoviny ve smetanové omáčce s růžičkovou kapustou, blanšírovaná brokolice a edamame (1, 6, 8, 10)

Pátek 31.1.

Rostlinný segedínský guláš s opečeným bramborovým nokem (1, 6, 8)

🌸

Dobrý den,

přijďte si vychutnat naše menu na porcelánu v kavárně Cafe Prostoru.

Pokud byste naše obídky rádi uvítali ve Vaší oblíbené kavárně, školce nebo ve firmě, budeme rádi za její doporučení.

Pokud chystáte setkání v práci, s kamarády či rodinou a tušíte, že budete mít hlad, rádi vám s tím pomůžeme, napište na

Děkujeme za přízeň 🙂

Tým Jídlo Baví

ROSTLINNÉ A NUTRIČNĚ VYVÁŽENÉ JÍDLO od pondělí do pátku.

ZERO WASTE kuchyň i servírování jídla do vratné REkrabičky.

UDRŽITELNÝ CATERING

OBJEDNÁVEJTE na